Rentoa tyylikkyyttä pukeutumiseesi tarjoaa

Lapsi muuttaa elämän täysin. Äidiksi tuleminen sisältää monia uusia asioita ja kokemuksia. Yksi suurimmista mullistuksista on varmasti imetys. Vauva tarvitsee ruokaa useita kertoja vuorokaudessa ja on siksi elämänsä ensimmäiset kuukaudet täysin riippuvainen äidistään. Imetys aiheuttaa uudelle äidille paitsi aikataulullisia haasteita, myös pukeutumishaasteita. Imetyksen mahdollistavia tyylikkäitä ja mukavia vaatteita on onneksi tänä päivänä melko helppo löytää esimerkiksi netistä.

Millaisia asusteita imettävä äiti tarvitsee?
Jotta imettäminen olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa, tarvitsee tuore äiti asusteita, jotka mahdollistavat tämän. Yksi tärkeimmistä vaatekappaleista ovat tietenkin mukavat ja laadukkaat imetysliivit, joiden ansiosta äidin ei jokaisella imetyskerralla tarvitse tapella vaikeiden ja monimutkaisten kiinnityshakasten kanssa samalla, kun vauva odottaa kärsimättömästi ruokaa. Imetysliiveissä kannattaakin satsata laatuun ja istuvuuteen. Liivejä kannattaa myös ostaa useammat, jotta voit käyttää liivejä, vaikka toiset olisivatkin pesussa.

Viime aikoina imettäminen julkisella paikalla on puhuttanut mediassa. Imettäminen on pääasiassa sallittua missä tahansa julkisella paikalla ja useimmiten ihmiset ymmärtävät sen, että imettämisessä ei ole kyse mistään itsensä paljastelusta. Osa äideistä kuitenkin tuntee olonsa epämukavaksi julkisella paikalla imettäessä. Tähän ei kuitenkaan ole tarvetta, sillä ujoillekin äideille apu löytyy erilaisista imetyshuiveista. Imetyshuivi on tuubihuivi, jota voi pitää kaulassa kuten mitä tahansa muutakin huivia. Imetyksen yhteydessä huivi kuitenkin muuttuu käteväksi suojaksi, jonka alla vauva voi rauhassa ruokailla piilossa uteliailta katseilta.

Imetys vaatii paljon myös vaatteilta
Yläosan valitseminen on usein imettävälle äidille tuskallista. Yläosan tulisi olla samaan aikaan tyylikäs ja kaunis, mutta käytännöllinen myös imetyksen kannalta. Napitettavat tai vetoketjulliset paidat ovat usein imettävän äidin ainoa vaihtoehto, sillä harva haluaa julkisella paikalla riisuutua enemmän, kuin on pakko. Tiukassa trikoopaidassa imetys harvoin onnistuu kovin kätevästi. Haasteita asettaa usein myös muuttunut vartalo. Tiukat ja tyköistuvat yläosat eivät välttämättä mahdu päälle uusien muotojen vuoksi. Lempipaidat eivät välttämättä pääsekään käyttöön heti synnytyksen jälkeen. Onneksi netti on pullollaan erilaisia imetykseen sopivia vaatteita tuoreille äideille. Esimerkiksi Zizzi.fi tarjoaa upeat yläosat kaiken muotoisille äideille ja naisille. Kannattaa ajatella positiivisesti ja ottaa kaikki irti mahdollisuudesta shoppailla uusia vaatteita.

Nauti äitiydestä turhia stressaamatta
Tyyliasioita tai imetystä ei kannata turhaan stressata. Kyseessä on lyhyt, mutta todella ainutlaatuinen aika elämässäsi. Imetys tarjoaa lapsellesi ravintoa, mutta myös turvaa ja läheisyyttä. Imetyksen aikana suhteesi lapseesi kehittyy entistä rakastavammaksi. Äitiys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi kokonaan unohtaa omat tarpeesi ja oma tyylisi. Se, että haluat näyttää hyvältä, ei ole merkki itsekkyydestä. Laittautuminen ja tyylikkäät vaatteet usein piristävät väsyneen äidin päivää ja mitä tyytyväisempi äiti on, sen tyytyväisempi on myös lapsi. Velvollisuutesi äitinä on siis hoitaa myös itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Älä siis tunne huonoa omaatuntoa siitä, jos haluat ostaa kauniita vaatteita tai asusteita, jotka tukevat uutta elämääsi äitinä. Imetyksen mahdollistavat tyylikkäät ja sopivan kokoiset vaatteet sitä paitsi parantavat elämänlaatuasi ja auttavat sinua nauttimaan elämästäsi äitinä myös oman kotisi ulkopuolella.

onepirate